Stemanalyse

ontmoet de persoon achter de stem

Het principe

De Stem Analyse is een geavanceerd instrument. Ruim 20 jaar onderzoek naar verbintenissen tussen lichaam, geest en emoties heeft het mogelijk gemaakt om trillingen en frequenties van de stem, door middel van een analytisch computerprogramma, te meten en te vertalen. De resultaten van deze studies hebben SA in staat gesteld om trillingen uit de stem te verbinden aan emoties, hersengebieden en hersengolven. Zo ontstaat een absoluut uniek patroon van golven dat net zo uniek is als een vingerafdruk of een irisscan. Vervolgens geeft het eenvoudig te lezen rapport een dieper inzicht in de persoon achter de stem. SA wordt niet beïnvloed door klanken van woorden, maar door de onbewuste emoties (specifieke emotietrillingen) die de spreker uit tijdens de stemopname. Taal noch de inhoud van het gesproken verhaal is tijdens de opname van belang. Hierdoor is SA taalonafhankelijk.

 

SA verbindt nieuwe technieken en wetenschappelijke inzichten met oude kennis en wijsheid en is daardoor toonaangevend in de ontwikkeling. Of je nu psycholoog, orthomoleculair therapeut of manager bent, aan coaching doet of in een ander medisch of hulpverlenend beroep werkzaam bent, met SA kun je een dimensie aan je werk toevoegen die tot nog toe onmogelijk leek.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Door middel van je stem meet en benoemt de therapeut zowel de krachtige eigenschappen, als de eventuele blokkades in de persoonlijke, mentale , emotionele en fysieke gesteldheid. Tevens toont de analyse een goede indicatie over vitaliteit en stress. Met deze therapie ontdekken en vergelijken we emoties in de stem en maken het daardoor mogelijk onderliggende oorzaken van bepaalde emoties te verklaren.

 

Interpretatie

Een grote hoeveelheid aan informatie wordt weergegeven en er vormt zich een helder beeld van de desbetreffende van de persoon op verschillende zijnsniveaus. Onder andere zijn de volgende punten uitgewerkt:

 

* Persoonlijke eigenschappen

* Rationele eigenschappen

* Sociale eigenschappen

* Impulsieve eigenschappen

* Stress niveau en Energie niveau

* Emotionele eigenschappen en onbewuste emoties

* Uitstraling

* Chakra’s

* Fysieke balans

 

Energetische balans

SA biedt tevens inzicht in de activiteit van de 7 hoofdchakra’s. Een duidelijke weergave in de chakra kleuren toont de activiteit van elke afzonderlijke chakra. Ook wordt een toegankelijke uitleg gegeven over het functioneren van de desbetreffende chakra.

 

 

De voordelen van stemanalyse

* SA geeft binnen enkele minuten diep inzicht in de persoon achter de stem.

 

* SA werkt doelgericht: aan de hand van de gemeten resultaten kan eenvoudig worden bepaald welke vervolgtherapie nodig of wenselijk is.

 

* SA is een uitstekend voortgangs- en controlemiddel waarmee de effectiviteit van iedere therapie kan worden getoetst.

 

* De SA Balansmodule spreekt het zelfherstellend vermogen aan, waardoor aandoeningen geheeld kunnen worden.

 

 

STEMANALYSE

is een waardevolle aanvulling in iedere praktijk!

 

 

Onze praktijk wordt stopgezet omdat wij 70+ zijn geworden.

Daarom bieden wij deze unieke software te koop aan voor een prikje. (prijs te bespreken)

 

Artsen, psychologen, therapeuten, of andere hulpverleners, die  interesse hebben kunnen het formulier hiernaast invullen en ons sturen. Wij nemen snel contact op

 

Het Adity-team